Wat we doen

Milocon

Onze missie is om een totale oplossing en ontzorging aan te bieden voor onze klanten.

retail renovaties

Onze klanten staat centraal, ze krijgen een snelle, goede, doordachte en betaalbare oplossing voor hun wensen betreffende verbouwingen, uitbreidingen, aanpassingen aan hun gebouwen. Of het nu gaat over een industriegebouw, winkel, garage of een volledige (ver)bouw(ing) van een woning. MiLoCon luistert naar de wensen, stelt de juiste vragen en zorgt voor een totaal oplossing op maat.
MiLoCon is een kleine speler met grote troeven. Geen grote overhead maar wel een betere en korte opvolging van de werf. Geen trage administratieve procedures maar snelle reacties. Geen onpersoonlijke behandeling en overdrachten tussen verkoop en uitvoering, maar een makkelijke bereikbaarheid met aanwezigheid van directie op de werf. MiLoCon en zijn geselecteerde partners leveren kwaliteit aan competitieve prijzen.
Door onze specifieke organisatiestructuur en jarenlange ervaring kunnen we zeer snel een oplossing uitwerken en snel de werken starten.
Bekijk ook onze referenties, testimonials en aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken er alvast naar uit.

Projectmanagement

Professionele klanten kunnen erop rekenen dat MiLoCon de volledige opvolging van hun project ter harte neemt.

MiLoCon doet dit steeds met dezelfde passie en inzet alsof het eigen project zou zijn.
Niet alleen de gebruikelijke opvolging door middel van opvolging van de voorbereiding en bestellingen, wekelijkse werfvergaderingen met klant en architect, kwaliteit, sturing op planning en budget maar ook opmaken van verrekeningen, afrekeningen voorlopige en definitieve oplevering van de werken.

Een tevreden opdrachtgever staat ook hier centraal.

 

Projectontwikkeling

In deze afdeling streeft MiLoCon er naar op kleine schaal en lokaal een woon en werk oplossing aan te bieden aan de hand van hoofdzakelijk residentiele projectontwikkeling.
MiLoCon bouwt steeds een kwalitatieve, comfortabele, energiezuinige en duurzame woon- en werkeenheden aangepast aan de vraag.
In tegenstelling met onze andere activiteiten kiest MiLoCon hier meestal voor een klassieke bouwmethode (metselwerk). Dankzij onze expertise in onze totaalprojecten en projectmanagement kunnen we aan onze toekomstige bewoners hun thuis bieden voor vele jaren.
Uiteraard is de optie als investeringsproject ook mogelijk. Dankzij een goede prijs/kwaliteit verhouding in functie van de lokale markt is er een goed rendement mogelijk.

TOP